et proposem tres sessions

Per ajudar-te a distribuir els espais, les formes, els mobles, els colors, les olors,... d'acord amb la teva forma de viure i sentir.

Per harmonitzar l'espai energètic de cada estança i per activar o equilibrar aquells espais que ho necessitin.

Per direccionar un negoci o un projecte en el fluir de l'espai i de la teva pròpia energia.

1a sessió: passejada conscient pel teu espai


2a sessió: harmonització física i energètica


3a sessió: harmonització de l'espai astral o ancestral
T’escoltem, estem amb tu, amb la teva família, amb teu equip de treball.

Plasmem les teves necessitats,els teus desitjos i la teva forma de viure.

 

Amb aquesta sessió prendràs consciència de com vius, què necessites, i com s’expressa la teva casa, el teu espai, el teu negoci per tal que la distribució del mobiliari, els colors, les formes, la geometria, ect... s’adigui a les teves necessitats i al teu moment vital...;)

Prenem consciència dels canvis efectuats, fem petits ajustos i afegim alguna peça o cura clau per al teu projecte de vida o negoci.

 

Sentim la terra que sostén el teu espai, veiem quines necessitats té i harmonitzem l’energia de la terra (vetes d’aigua, falles geològiques, xarxes electromagnètiques terrestres, punts estrella, xemeneies, vòrtexs, ect...) i l’energia de l’espai que ens envolta (xarxes electromagnètiques ambientals de baixa i alta freqüència, línies elèctriques, olors, sorolls, ect...) ja sigui amb mitjants físics, mentals o decoratius per tal que el teu nou espai estigui harmonitzat amb tu i amb l’entorn físic i energètic...;)

Si és el cas i ho desitges, sigui perquè la teva casa o masia té una història ancestral forta o perquè el teu negoci té un històric d’activitats que necessiten ser reequilibrades o sanades, harmonitzem  l’energia astral, els ancestres i tot allò que necessiti ser acompanyat per tal de garantir el màxim ben estar i bonahaurança del teu nou espai, tal i com es feia ancestralment...;)